Stapeltje gelezen fysieke boeken juli β€˜23

Tijd om weer mijn gelezen boeken met jullie te delen. Afgelopen maand was weer een fijne maand, waarin ik recensie-exemplaren en eigen boeken afwisselde.
Ze kregen allemaal tussen de 3 en 4 sterren en hebben me dus weer flink wat uurtjes leesplezier bezorgt.
De tussenstand van mijn readingchallenge komt met de 18 gelezen boeken van afgelopen maand op 101/125.
Hieronder het lijstje met de link naar de bijbehorende recensie of een mini-review.

84. Linda Jansma – Rozen met liefde πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/02/recensie-linda-jansma-rozen-met-liefde/

85. Yvonne van den Nieuwenhuizen – Weg van jou πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/02/blogtour-yvonne-van-den-nieuwenhuizen-weg-van-jou/

86. JosΓ© Kruijer – Sluw πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/03/recensie-jose-kruijer-sluw/

87. Manuela Inusa – De theewinkel vol geluk πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
“Het eerste deel in de β€˜Valerie Lane’-serie vertelt het verhaal van Laurie. Ze is de trotse eigenaar van een theewinkel in Valerie Lane. Ze heeft het reuze naar haar zin in het straatje, samen met haar vriendinnen proberen ze de eer van Valerie hoog te houden. Het enige wat mist in haar leven, is de liefde. Al lijkt die niet heel ver weg te zijn. β€˜De theewinkel vol geluk’ is het gezellige begin van de serie. We leren niet alleen de verlegen Laurie kennen, maar krijgen ook al een goed beeld van de overige winkels en hun eigenaars. Het boek leest super makkelijk, maar heeft geen spannend of verrassend plot. Het is een vermakelijk verhaal dat me nieuwsgierig maakt naar de overige delen.”

88. Hanneke Meier – Hoog πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/13/recensie-hanneke-meier-hoog/

89. Lonneke Koster-Groot – Spanningsboog πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/08/recensie-lonneke-koster-groot-spanningsboog/

90. Kiki van Dijk – Winterberg πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
“Als Roos met haar vriendinnen naar Winterberg gaat, voelt het vrijwel meteen als thuiskomen. Als kind heeft ze hier flink wat tijd doorgebracht. Ze zou dan ook beter moeten weten om tijdens een sneeuwstorm naar buiten te gaan..
Als Roos verdwijnt bijt journalist Frank zich erin vast. Hij gelooft niet in een ongeluk en blijkt een enorme beerput open te trekken.
β€˜Winterberg’ is ontzettend spannend en laat al snel zien dat er meer in het verhaal schuilt. Spanning en intriges vechten om de voorgrond en ook een twist hier en daar is Kiki van Dijk niet vreemd. Het verhaal heeft diepgang, wat het meer maakt dan een thriller waar je wat uurtjes leesplezier mee zult beleven.”

91. Natasha Madison – Wild πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
“Er is maar één ding dat Zoe heel zeker weet en dat is dat ze nooit voor een ijshockeyspeler zal vallen. Haar hele familie hangt ervan samen, maar zelf vindt ze niets aan het spel en snapt ze er ook niets van. Maar dan komt Viktor in haar leven.
Viktor heeft er een zware periode op zitten en heeft ook nog een lange weg te gaan. Maar zijn nieuwe werkgever blijkt een familie te zijn en dat is maar één van de redenen waarom hij nooit iets met Zoe kan beginnen.
Ook dit tweede deel in de ‘Dit is..’-reeks leest weer heerlijk weg. Bekende personages keren terug en een nieuwe doet zijn intrede. Hun slow-romance is een borrelend verhaal waar zo veel meer achter schuilt.”

92. Sanne Hillemans – Aan de hand πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
“Als Benjamin de bevallige Alissa tegenover hem krijgt, heeft hij meteen door dat ze geen standaard crimineel is. Ze is slim, slimmer dan de acties die ze uitvoert. En er is nog iets dat hij voor haar voelt.. Maar veel tijd om het uit te zoeken krijgt hij niet. Hij komt voor een keuze te staan en kiest voor haar. Om haar te beschermen en om haar beter te leren kennen.
β€˜Aan de handβ€˜ is een heel origineel verhaal. De relatie tussen politie en verdachte wordt al snel heel troebel, maar niet direct op de manier die je verwacht. Het maakt Benjamin een heel likable personage. Alissa is vooral heel spannend en mysterieus. Het verhaal is ook doordrongen van spanning en kent een aantal twists. Daarnaast is er ook ruimte voor een ontluikende liefde. β€˜Aan de hand’ voelt als een intro, een begin naar meer. En ik ben dan ook zeer nieuwsgierig naar het vervolg.”

93. Jet Nijland – Zomerzoet πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/20/recensie-jet-nijland-zomerzoet/

94. Sanne Hillemans – Uit het oog πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
“Zowel Alissa en Benjamin betalen een grote prijs na hun avontuur in β€˜Aan de hand’.
Alissa is het getuigenbeschermingsprogramma in gegaan en hoewel ze probeert op te krabbelen, blijft Benjamin in haar gedachten. Ook andersom kan Benjamin haar niet vergeten. Hij heeft er zijn baan voor op het spel gezet, maar ze doet iets met hem dat hij moeilijk los kan laten.
‘Uit het oog’ gaat vrijwel direct verder waar β€˜Aan de hand’ stopte. Het is jammer om Benjamin en Alissa weer gescheiden te zien, maar hun band lijkt ondanks alles ijzersterk. Toch is het vooral voor Alissa verre van afgelopen en ook Benjamin krijgt op zijn beurt rake klappen te verwerken. β€˜Uit het oog’ heeft een aantal twists in het verhaal die de lezer op scherp zetten. Het leest ontzettend lekker weg en ik kan niet anders dan uitkijken naar het volgende deel met deze twee fijne personages in de hoofdrol.”

95. Janice Bakker – Op het juiste moment πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/25/recensie-janice-bakker-op-het-juiste-moment/

96. Sanne Hillemans – In het hart πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/28/recensie-sanne-hillemans-in-het-hart-vrouwenthrillers/

97. Miranda Hillers – Enjoy yourself πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/26/recensie-miranda-hillers-enjoy-yourself/

98. Anita Kok – Vrouwenmantel πŸ’œπŸ’œπŸ’œ https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2023/07/26/recensie-anita-kok-vrouwenmantel/

99. Karin Slaughter – Na die nacht πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
β€œHet nieuwste deel in de β€˜Will Trent’-reeks, iets waar ik reikhalzend naar uit heb gekeken. Vijftien jaar geleden veranderde Sarah’s leven voorgoed en hoewel ze zich goed heeft weten op te krabbelen, blijft het altijd een zwak punt. Een punt dat nu een heel grote scheur gaat worden.
Karin Slaughter is mijn favoriete auteur en hoewel ik elk boek met veel liefde lees, hebben Will en Sarah een speciaal plaatsje in mijn hart. In β€˜Na die nacht’ krijgen ze beiden weer veel te verwerken, een verhaallijn die zoals altijd erg diep gaat. Dat de zaken nu heel erg dichtbij komen maken al het eerder gebeurde extra heftig. Het verhaal gaat ver terug en er worden veel banden bloot gelegen. De plot blijkt wederom ontzettend goed in elkaar te zitten en Karin Slaughters heerlijke schrijfstijl vergroot absoluut het leesgenot. Alles klopt weer tot in de puntjes en ook dit keer bewijst ze weer, waarom ze mijn nummer één is.”

100. Mara Collins – Moordboeket πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
De recensie van ‘Moordboeket’ komt komende week online.

101. Lizette van Geene – Frans hartenspel πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
Ook de recensie van ‘Frans hartenspel’ lezen jullie nog deze week op de blog.

Ook deze maand wil ik de uitgeverijen en auteurs waarvan ik recensie-exemplaren heb mogen ontvangen weer heel erg bedanken. Het blijft een feestje om jullie boeken te mogen lezen en beoordelen!
Op naar weer een nieuwe maand. Er staan dus sowieso nog twee recensies klaar, dus houd de blog en/of de socials in de gaten als je nieuwsgierig bent.




Plaats een reactie