Stapeltje fysieke gelezen boeken in april β€˜22

En zo is er weer een maandje voorbij, tijd om weer eens even op een rijtje te zetten wat ik allemaal gelezen heb. Het zonnetje heeft flink geschenen in april, dus ik heb lekker buiten in de zon kunnen lezen, heerlijk toch?! Lezen jullie ook meer in de zomer?

Ik had als leesdoel voor de Hebban Reading Challenge dit jaar 100 boeken. De eerste drie maanden schoot ik al flink op met mijn challenge en zoals ik verwacht had ben ik in april op de helft beland, of eigelijk ben ik er zelfs overheen gegaan.
Het maakt me razend benieuwd op hoeveel ik in totaal uit ga komen! Ik lees vaak dat mensen denken dat men die veel lezen minder van de verhalen kunnen genieten. Maar niets is minder waar! Ik zuig alles in me op maar ben ook altijd weer blij als ik aan een nieuw verhaal kan beginnen. Vergeet ook niet dat ik niet werk, dus heel veel tijd heb om te lezen. Het is zeker geen wedstrijd en ik lees gewoon lekker op mijn eigen tempo door. Toevallig is het een razend tempo πŸ™ˆ

44. Helen Fields – Perfecte misdaad πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/07/recensie-helen-fields-perfecte-misdaad/

45. Robyn Carr – Met de stroom mee πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
Ook deze maand ging ik natuurlijk verder met mijn Virgin River-verslaving. Met de stroom mee vertelt het verhaal van Shelby, het nichtje van Walt en Vanessa, dat in haar jonge leven al veel heeft meegemaakt. Na het overlijden van haar moeder strijkt ze tijdelijk in Virgin River neer om even tot zichzelf te komen, te bedenken wat ze verder wil met haar leven en om tijd met haar familie door te brengen. Maar dan ontmoet ze Luke, de nieuwste inwoner van Virgin River. Het is een onmogelijk koppel, maar dat weerhoudt Robyn Carr er natuurlijk niet van om die twee er toch vol in te laten duiken.
Ook in dit deel lezen we weer genoeg over de overige bewoners en missen we niets van het wel en wee in het dorpje, dat met een tragisch verlies te maken krijgt.
Met de stroom mee is het mooiste deel dat ik tot nu toe gelezen heb.

46. Anne May – Sneeuwvlokjesliefde πŸ’›πŸ’›πŸ’›
Sneeuwvlokjesliefde is de prequel die Anne May schreef voor Liefde zonder tijd. Het vertelt hoe Ben en Maddy elkaar hebben leren kennen en geeft de lezer een blik in Liefde zonder tijd. Het is een fijn boekje om te lezen vooraf, dat meteen de sfeer zet. Je kan niets anders dan Ben en Maddy in je hart sluiten en je wilt niets anders dan hun hele liefdesverhaal lezen na het lezen van Sneeuwvlokjesliefde.

47. Marion van de Coolwijk – Mama liegt πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/08/recensie-marion-van-de-coolwijk-mama-liegt-leesclub-vrouwenthrillers/

48. Robert Bryndza – Doods geheim πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
In Doods geheim weet Erika Foster zich weer een zaak toe te eigenen. Het is een lugubere zaak waarvan op het eerste oog weinig bekend is. Al snel ziet Erika een lijntje naar eerdere mishandelingen en de zware zoektocht naar de dader begint. In dit deel lezen we ook weer veel over Erika’s privΓ© leven. Ze lijkt zich eindelijk te beseffen dat haar werk niet alles is en is ze bang dat ze te laat is voor dat wat ze eigenlijk graag zou willen.
Dit voorlopig laatste deel in de reeks laat veel vragen achter. Ik ben zo benieuwd wat Robert Bryndza in petto heeft voor Erika in het nieuwste deel maar daar zullen we nog even op moeten wachten.

49. Anne May – Liefde zonder tijd πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/18/recensie-anne-may-liefde-zonder-tijd/

50. JosΓ© Kruijer – Verkeerd gegokt πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/19/recensie-jose-kruijer-verkeerd-gegokt/

51. Darline Degheldere – Blanco πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/19/blogtour-hamley-books-darline-degheldere-blanco/

52. Robyn Carr – Na de storm πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
Yes, ik vond tijd tussen mijn recensie-exemplaren door om nog een deel van Virgen River te lezen. Na de storm is een heel emotioneel verhaal. Rick komt terug uit Irak, maar is helaas niet ongeschonden gebleven. Hij levert een zware strijd om zijn nieuwe normaal te vinden maar stoot daarbij iedereen van zich af. Hoe meer men hun best doet, hoe meer Rick zich ertegen verzet. Het maakt ook oude wonden weer open.
Er zijn een aantal nieuwkomers in Virgin River aangekomen, alhoewel het zijn allemaal oude bekenden wat het natuurlijk extra leuk maakt om hen welkom te heten. Ze krijgen al gauw een eigen verhaallijn en het is uiteraard weer heerlijk om hun strubbelingen te lezen.

53. Riley Sager – Overleef de nacht πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/30/recensie-riley-sager-overleef-de-nacht/

54. Nellie Mandel – Lise πŸ’›πŸ’›πŸ’›
https://jaimyseatsleepread.wordpress.com/2022/04/26/blogtour-books-butterflies-nellie-mandel-lise/

55. Sandra J. Paul – Office Candy πŸ’›πŸ’›πŸ’›
Bijna een heel lijstje met de bijbehorende recensies erbij, maar op die van Office Candy moeten jullie nog heel even wachten. Maar niet heel lang: de blogtour start morgen en ik deel jullie recensie 3 mei al met jullie.

Weer een heel aardig lijstje zo, met wederom een mooie mix van recensie-exemplaren en boeken van mijn tbr-stapeltje. Zoals altijd ben ik weer benieuwd wat deze nieuwe leesmaand me gaat brengen. Jij ook? Houdt dan vooral de blog en de socials in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s